Cookies med havregryn
Disse deilige cookiesene er supergode og enkle å lage. Du kan lage dem med hvit eller mørk sjokolade, melkesjokolade, eller rosiner, bruk det du liker det best.
Oppskrift av: Manuela Kjeilen
Ingredienser
300 g
havregryn190 g
mel1 ts
natron1 ts
Vaniljeekstrakt150 g
brunt sukker, lyst150 g
sukker2 stk
Egg, store, romtemperertSlik gjør du det:
Ha smør, sukker og lyst brunt sukker i en mikserbolle og mix i cirka 5 minutter til det blir fluffy.
Etter 5 minutter tilsettes eggene, et egg om gangen. Tilsett vanilje sammen med det siste egget.
Bland sammen havegryn, mel, natron og salt i en bolle.Tilsett dette så i mikserbollen og bland det godt sammen. Tilsett så sjokolade og bland til den er godt blandet inn.
Lag kuler av deigen og legg dem på stekebrett dekket med bakepapir. Stek kjeksene på 180 °C i cirka 12-14 minuter, jeg bruker varmluft. Når de er ferdige kan du eventuelt toppe dem med noen flere sjokoladebiter for at de skal ble enda finere og enda bedre!
Supergodt sammen med et glass melk.