Slik gjør du det:
Hakk dadler og nøtter grovt.
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Vend forsiktig inn mel, bakepulver, ingefær, nøtter og dadler (spar noen dadler og valnøtter til pynt).
Ha røren i en smurt form, 22 cm i diameter. Stekes midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Bruk kakenål eller en strikkepinne for å sjekke om den er ferdig. Legg matpapir på toppen om kaken blir for brun.
Avkjøl kaken i formen.
Visp fløten stiv med litt sukker. Mos bananen grovt med gaffel. Vend bananen inn i kremen.
Fordel kremen over kaken og dryss litt revet sjokolade og oppskårne dadler over like før servering.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.