Festpai med reker
Oppskrift av: Art of Taste
90 minutter
Form og paiIngredienser
4 porsjoner
2 dl
hvetemel1 dl
hvete, fin sammalt100 g
smør3 ss
vannFyll
400 g
reker100 g
champignon100 g
aspargesGratinering
4 stk
egg2.5 dl
majones0.5 dl
dillSlik gjør du det:
Hakk sammen ingrediensene til paideigen i food-processor. La den hvile i kjøleskap i 20-30 minutter. Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kjevle paideigen ut og kle en form, ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt og forstek paiskallet i ca. 10 minutter. Rens rekene og legg dem i paiskallet sammen med sopp og asparges. Skill eggene. Rør sammen eggeplommer, majones og dill. Stivvisp eggehvitene og vend dem i eggeblandingen. Fordel røren over fyllet og stek paien i ca. 25 minutter. Garner paien med noen hele rekker, salatblad, dill og sitronbåter.