Festpai med reker

Festpai med reker

Oppskrift av: Art of Taste
90 minutter
Form og pai

Ingredienser

4 porsjoner

100 g

smør

3 ss

vann

Fyll

400 g

reker

100 g

asparges

Gratinering

4 stk

egg

2.5 dl

majones

0.5 dl

dill

Slik gjør du det:

Hakk sammen ingrediensene til paideigen i food-processor. La den hvile i kjøleskap i 20-30 minutter. Forvarm stekeovnen til 175 grader. Kjevle paideigen ut og kle en form, ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt og forstek paiskallet i ca. 10 minutter. Rens rekene og legg dem i paiskallet sammen med sopp og asparges. Skill eggene. Rør sammen eggeplommer, majones og dill. Stivvisp eggehvitene og vend dem i eggeblandingen. Fordel røren over fyllet og stek paien i ca. 25 minutter. Garner paien med noen hele rekker, salatblad, dill og sitronbåter.

Kanskje disse også frister?