Frokostpannekaker med smørstekt mango
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
2 stk
egg5 ss
hvetemel3 ss
sukker2 ts
bakepulver1 ts
vaniljesukker1 stk
sitron, revet skallSmørstekt mango
2 stk
mango3 ss
sukker, brunt2 ss
smør1 stk
lime, saft og skallSlik gjør du det:
Rør eggene inn i kesam og tilsett resten av ingrediensene. Stek i panne med belegg, eventuelt med litt smør i. Legg i 1 ss og stek på begge sider. Server med smørstekt mango eller krem og syltetøy. Smørstekt mango Del mango, fjern skallet og del fruktkjøttet i biter. Smelt sukker i en stekepanne, tilsett smør og la det smelte uten å koke. Tilsett skall og saft av lime, legg i mango i biter, og la det trekke til "sausen" får en fyldig sirupsaktig konsistens. Ønsker du litt mer smak og farge, skrap ut kjernene av et granateple og tilsett i pannen.