Fylt brød

Fylt brød

Det fine med denne idéen, er at man kan bruke hvilket som helst brød; kjøpt eller hjemmebakt, små eller store, bryte eller vanlig, og fylle det med de smakene du ønsker.

Oppskrift av: Tove Holter

Ingredienser

Ferdigkjøpt brytebrød

Hjemmelaget pesto

Bøffelmozzarella (i skiver)

Puré av soltørket tomat (soltørket tomat i olje kjørt til puré med stavmikser)

Tomater i skiver

Kokt egg i skiver

Avocado i skiver

Slik gjør du det:

Jeg valgte å bruke et ferdigkjøpt brytebrød til dette formålet, og brødet ble fylt med
Hjemmelaget pesto
Parmaskinke
Bøffelmozzarella (i skiver)
Puré av soltørket tomat (soltørket tomat i olje kjørt til puré med stavmikser)
Tomater (i skiver)
Kokt egg (i skiver)
Avocado (i skiver)
Dette legger du lagvis til brødet er fylt.
Skjær toppen av brødet. Fjern så mye av innmaten som du ønsker. Legg ovenfornevnte fyll lagvis og legg til slutt på topplokket.
Serveres med ekstra kokt egg, pesto og puré av soltørket tomat.
En smakfull lunsj som gjør en god dag enda bedre :)