Fylte butterdeigsboucheer
Oppskrift av: Aase Strømstad
15 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
Fyll 1:
1 ss
majones1 ss
lett rømme1 stk
slange agurk50 g
rensede rekerFyll 2:
2 ss
rømme2 ss
rød arctic kaviar2 ss
gul arctic kaviarFyll 3:
1 stk
flådd tomat0.5 stk
squash1 ss
smørSlik gjør du det:
3 små butterdeigsboucheer per porsjon Små butterdeigsboucheer kan kjøpes ferdig i pakker. Fyll 1: Bland rømme og majones. Skjær agurken i små terninger. Hold av en reke per porsjon til pynt, hakk resten. Bland agurk og hakkede reker i majonesdressingen og fordel fyllet i én bouche til hver. Fyll 2: Legg rømme i bunnen av én bouche til hver, og fyll med gul og rød kaviar. Fyll 3: Skjær tomatkjøttet og squashen i små terninger og fres det mykt i smør. Smak til med salt og pepper og fordel det i de siste boucheene. Legg på strimlet basilikum. Anrett en bouché av hver type på porsjonstallerkener.