Fylte sjampinjonger
Christopher Sjuve
45 minutter
TilbehørIngredienser
5 porsjoner
10 stk
champignon1 stk
løk2 ss
olivenolje150 g
spekepølse2 fedd
hvitløk3 ss
persille0.5 ts
salt0.25 ts
pepperSlik gjør du det:
Rens sjampinjongene. Vri av stilkene og hakk dem fint. Skrell og finhakk løken. Surr den sammen med sjampinjongstilkene i olje på middels varme til de blir myke. Tilsett finhakket spekepølse og hvitløk og la det hele bli gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og paprikapulver. Fyll sjampinjongene med pølseblandingen og dryss over persille. Pensle en ildfast form med olje og legg sjampinjonghattene i. Stekes ved 200° C i 10 - 12 minutter. De fylte sjampinjonghattene kan også serveres som en forrett, gjerne sammen med frisk salat.