Glutenfrie knekkebrød
Knekkebrød rike på fiber, næring og helt uten gluten er noe alle kan spise. Knallgode er de også! Topp med nøytral smøreost og spekemat - godt!
Oppskrift av: Kathrine Kragøe Skjelvan
120 minutter
BakverkIngredienser
1 dl
Hirsleflak1 dl
Bokhveteflak1 dl
Fibrex*2 dl
Glutenfrie havregryn2 dl
kokos1 ts
Psyllum*2 dl
Mandler, hakkede1 dæsj
sesamfrø2 dl
glutenfritt mel7 dl
vannSlik gjør du det:
Sett ovnen på 150 grader.
Bland alt det tørre godt og tilsett vannet litt etter litt til du får en jevn grøt.
Smør grøten utover to stekebrett dekt med bakepapir og stek dem i 45 minutter på 150 grader.Etter cirka 20 mittuer deler du knekkebrødene opp med en skarp kniv.
Etter 45 minutter bytt plassering på brettene og stek videre i 45 minutter
*Fibrex er sukkerroefiber som fås kjøpt i dagligvarehandel
*Psyllum er knuste loppefrøskall som kjøpes i dagligvare, kan bytte ut med fiberhusk