Hjemmelaget yoghurtis

Hjemmelaget yoghurtis

Denne oppskriften er en stor sommerfavoritt!

Oppskrift av: Leif Inge Bårdsen

Ingredienser

1 beger

Gresk vaniljeyoghurt

1 kurv

jordbær

Granola

Smeltet sjokolade

Slik gjør du det:

Start med å fylle opp formene med vaniljeyoghurt. Ikke fyll dem helt opp! Det skal være plass til bær også.
Skjær jordbær i skiver. Trykk dem ned langs siden på formen. Sett så på lokk og stikk i ispinnene. Jeg lot dem stå til dagen etter i frysen, men de er nok klar etter noen timer. Så smeltet jeg litt sjokolade over vannbad. Dypp isen i sjokoladen. Vend den så over i granola. Legg isen på ett bakepapir.
Da er frokosten din klar! Nyt den eventuelt som en forfriskene snacks;-)
Du kan pakke inn isen i bakepapir, eller bare legge dem i en plastikkboks.