Joikakaker

Joikakaker

Foto: Produsenten

Joikakaker er hermetiske farsekaker i viltsaus. Kjøttbitene består av storfe, rein og får, og har et kjøttinnhold på 36 prosent. Gryten serveres ofte med poteter, tyttebær og brokkoli. 

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

13.8 g (51 %)

Fett

8.2 g (30 %)

Karbohydrat

4.8 g (17 %)

Alle næringsstoffer

Vann

68 g

Kilojoule

620 kJ

Kilokalorier

148 kcal

Protein

13.8 g

Fett

8.2 g

Mettet

3.5 g

Trans

0.2 g

Enumettet

3.8 g

Flerumettet

0.5 g

Kolesterol

48 mg

Karbohydrat

4.8 g

Stivelse

3.6 g

Mono+Disakk

1.2 g

Sukker

0 g

Kostfiber

0.1 g

Alkohol

0 g

Retinol

5 µg

Beta-karoten

3 µg

Vitamin A

5 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0.3 alfa-TE

Tiamin

0.06 mg

Riboflavin

0.22 mg

Niacin

2.7 mg

Vitamin B6

0.16 mg

Folat

2 µg

Vitamin B12

0.5 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

34 mg

Jern

2.1 mg

Natrium

1166 mg

Kalium

278 mg

Magnesium

20 mg

Sink

3.2 mg

Selen

10 µg

Kobber

0.03 mg

Fosfor

137 mg

Vi har 1 oppskrifter med Joikakaker