Joikakaker
Foto: Produsenten
Joikakaker er hermetiske farsekaker i viltsaus. Kjøttbitene består av storfe, rein og får, og har et kjøttinnhold på 36 prosent. Gryten serveres ofte med poteter, tyttebær og brokkoli.
Energiinnhold
Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.
Protein
13.8 g (51 %)
Fett
8.2 g (30 %)
Karbohydrat
4.8 g (17 %)
Alle næringsstoffer
Vann
68 g
Kilojoule
620 kJ
Kilokalorier
148 kcal
Protein
13.8 g
Fett
8.2 g
Mettet
3.5 g
Trans
0.2 g
Enumettet
3.8 g
Flerumettet
0.5 g
Kolesterol
48 mg
Karbohydrat
4.8 g
Stivelse
3.6 g
Mono+Disakk
1.2 g
Sukker
0 g
Kostfiber
0.1 g
Alkohol
0 g
Retinol
5 µg
Beta-karoten
3 µg
Vitamin A
5 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0.3 alfa-TE
Tiamin
0.06 mg
Riboflavin
0.22 mg
Niacin
2.7 mg
Vitamin B6
0.16 mg
Folat
2 µg
Vitamin B12
0.5 µg
Vitamin C
0 mg
Kalsium
34 mg
Jern
2.1 mg
Natrium
1166 mg
Kalium
278 mg
Magnesium
20 mg
Sink
3.2 mg
Selen
10 µg
Kobber
0.03 mg
Fosfor
137 mg