Iskrem med kokos

Iskrem med kokos

Nydelig og frisk iskrem med kokossmak.

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

Smør til å smøre formen med

390 g

Søt, kondensert melk

350 g

kokos

350 g

melis

1 ts

Vaniljeekstrakt

Evt. pastafarge

Evt. titandoksid

Slik gjør du det:

Ha alle ingredienser unntatt pastafarge i en bolle og rør godt. Bruker du titandioksid kan du tilsette det nå.
Legg bakepapir i en form, jeg bruker en på 20 x 30 cm. Smør bakepapiret med matfettog ha halvparten av kokosrøren i formen, press den ned med hendene.
Farg eventuelt den resterende kokosrøren rosa ved å tilsette en dråpe med pastafarge, bland det godt og fordel det overdet hvite laget.
Sett plastfolie over formen og la den stå på et kjølig sted til dagen etter.
Skjær den så i passende biter, del med andre rundt deg og nyt!