Slik gjør du det:
Skjær galangalen i skiver. Sitrongressstråene bankes hardt, før de skjæres i 5 cm lange biter. Fjern stilken på kafferlime bladene, slik at de blir delt i to. Thaisjalottløkene skrelles og bankes hardt. Løken skjæres i båter. Skjær kyllingbrystene i tynne skiver. Fjern frøene på tomatene og skjær dem i båter. Kok kokoskrem, galangal, sitrongress, kaffir lime blader og thaisjalottløk i ca. 4 minutter. Tilsett buljong/kraft og kok opp. Tilsett kylling, løk, fiskesaus og sukker og kok i ca. 4 minutter til. Tilsett tomat, vårløk i 3 cm lange biter, og kok opp. Ta kjelen av varmen og smak til med limesaft. Garner med friske korianderblad på hver porsjon. Dette skal være en mild suppe, men hvis man vil ha litt "smell", kan man knuse og tilsette én eller flere chili under koketiden.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.