Krabbe- og agurksalat

Krabbe- og agurksalat

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier

Ingredienser

  • 1 stk

    agurk
  • 2 ts

    sesamolje
  • 1 ss

    riseddik
  • chilipulver
  • 120 g

    Krabbekjøtt (fra boks)
  • gressløk
  • 1 fedd

    hvitløk
  • salt
  • Slik gjør du det:

    Skrell agurken, del den på langs og fjerne frøene. Del den i terninger, dryss over salt og la det ligge i et dørslag.
    I en medium bolle, bland sammen sesamolje, riseddik og litt chilipulver. Ha i krabbekjøtt, finhakket gressløk og knust hvitløk. Bland godt.
    La agurken renne av (saltet gjør litt av jobben) og bland med krabbeblandingen. Sett i kjøleskap i minst 30 minutter så blander smakene seg.
    Server avkjølt med brød og kjeks.