![Laktosefri og glutenfri sjokoladekake](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.klikk.no%2Frecipe%2F2014.05.21%2F537c8e04498e90da7dc0effb%2Fmandelsm%C3%B8r_BIG.jpg&w=3840&q=75)
Laktosefri og glutenfri sjokoladekake
I denne kaken brukes det bokhvete og mandelsmør.
Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
60 minutter
BakverkIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Forvarm ovnen til 180 grader. Legg bakepapir i en bakeformen.
Smelt sammen mandelsmøret og sjokoladen (i vannbad eller i mikrobølgeovnen i noen sekunder av gangen, bland mellom hver gang).
Ha sjokoladeblandingen i en medium bolle. H i sukker, før godt rundt og la det avkjøles lett. Ha i egg, ett og ett, og bland godt inn mellom hvert egg. Til slutt, ha i bokhvetemelet og bland godt.
Strø litt salt i bunnen av kakeformen og hell over blandingen. Bak den i ca 25 minutter i ovnen, til midten er stekt.
La den avkjøle seg på rist. Bruk en kniv og løsne den fra kanten og legg kaken på serveringsfat.