Luksusrull med hasselnøtter, sjokolade og banan
Denne rullekaken er veldig populær!
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
3 stk
egg1.5 dl
sukker100 g
hasselnøtter1 ss
potetmel1 ts
bakepulverFyll:
4 dl
kremfløte2 ss
sukker2 stk
bananer1 pl
Firkløver, 100 gPynt:
Bananskiver
Grovhakket sjokolade
Slik gjør du det:
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis.
Mal nøttene i en hurtigmikser.
Sikt mel og bakepulver sammen og vend det inn i eggedosisen sammen med de malte nøttene. Bre røren utover i en langpanne kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
Legg bakepapir på bakebordet og strø litt sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er litt avkjølt.
Pisk kremfløte og sukker til krem. Bre kremen over kaken og spar noe til å dekke rullekaken med til slutt. Dryss over bananskiver og grovhakket sjokolade. Spar noe tul å pynte kaken med. Sett kjølig til servering.