Nakenkake
Enkel etasjekake med frukt og bær
Elin Vatnar Nilsen
120 minutter
BakverkIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Sukkerbrød
1. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. 2.Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggemassen. 3. Helles i en smurt form. Tips! Kle bunnen av springformen med bakepapir. Da blir den lettere å hvelve. Ovnstemperatur: 175 grader, steketid: ca.30-40 min. Flat kakebunn: 5-7 minutter på 210 grader.
Montering: Skjær bunnene i like så like deler som mulig. Fem deler av den største (ca. 22-24 cm) og fem deler av den minste (ca. 13-15 cm) Bunnene må være helt flate. Bruk gjerne bunnen av kakebunnen som topp. Pisk kremfløte til krem, tilsatt litt sukker. Legg på et lag med ditt favorittsyltetøy og et tynt lag med krem. Legg på en ny bunn og gjenta. Prøv å få kaka så rett som mulig. Klem godt sammen og stryk kremen som tyter ut rundt kantene. Ikke for mye. Sett den lille toppen på og dryss på et lag med melis. Legg på frukt, blomster og bær etter ønske.