Nudelsalat med agurk og koriander

Nudelsalat med agurk og koriander

Det er helt opp til deg om du vil servere denne nudelsalaten varm eller kald. Den smaker veldig godt samme hva. Før jeg blander selve salaten, lager jeg dressingen. Syren i den gjør at vårløken får nærmest en syltet smak.

Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
45 minutter
Salat

Ingredienser

Slik gjør du det:

Tilbered nudlene i saltet vann etter anvisning på pakken. Når de er ferdige, heller du dem over i et dørslag og lar dem renne av.
Skrell og finhakk hvitløk og ingefær. Ingefær renses enklest og best ved å skrape vekk skallet med en skje. Finhakk chilien og skjær vårløken i tynne ringer. Ha dette i en liten bolle sammen med fiskesausen og limesaften. La det stå slik i ca. 30 minutter.
Del agurken i to og skrap ut den våte innmaten før du skjærer den i skiver. Klipp opp korianderen og bland sammen alle ingrediensene. Smak til om den er passe salt.