Ostekjeks med timian
Disse herlige små kjeksene er supre å servere til både supper og spekemat!
Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
BakverkIngredienser
Slik gjør du det:
Denne oppskriften er nok til 16-18 kjeks.
Del opp osten i mindre biter og ha den i en food processor. Kjør til osten har blitt helt finmalt. Ha i smøret, melet og timianen og bland alt godt. hvis deigen er for tørr til at du greier å samle den sammen, tilsetter du 1-2 ss kaldt vann og blander litt til.
Ha deigen over på et lag med plastfolie og rull den sammen til en pølse. Legg pølsa i kjøleskapet i minst 30 minutter. Deigen kan ligge i kjøleskapet i 3-4 dager).
Sett stekeovnen på 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
Skjær deigen opp i ca. 1/2 cm tykke skiver og legg dem over på bakepapiret. Stek kjeksene midt i stekeovnen i 8-10 minutter. Legg dem forsiktig over på en bakerist og la dem avkjøles.