Ostepanne med sopp og brokkoli

Ostepanne med sopp og brokkoli

Et herlig alternativ til rask og god turmat for store og små. Krever litt forarbeid før turen.

Kristiane Suzanne Vilslund

Ingredienser

2 porsjoner

  • 200 g

    brokkoli
  • 1 dæsj

    smør
  • 0.5 stk

    løk
  • 3 stk

    sopp
  • 2 stk

    egg
  • 1 dl

    melk
  • 1 dl

    mel
  • 1 klype

    salt
  • 1 klype

    pepper
  • 40 g

    kokt skinke
  • 2 dl

    revet ost
  • Slik gjør du det:

    På forhånd deler du opp blomkålen i buketter og finhakker sjampinjong, løk og paprika. Du kan også piske sammen egg, melk, salt og pepper og ha over på en termos eller en flaske.
    På tur:Stek brokkoli og løk i en panne med litt smør. Tilsett den finhakkede sjampinjongen og paprikaen. Stek i 3 minutter.
    Fordel eggeblandingen over. Riv opp skinkeskivene og ha over litt revet ost. Stek eggeblandingen til eggeblandingen har stivnet og osten smeltet.