Ostepanne med sopp og brokkoli

Ostepanne med sopp og brokkoli

Et herlig alternativ til rask og god turmat for store og små. Krever litt forarbeid før turen.

Kristiane Suzanne Vilslund

Ingredienser

2 porsjoner

200 g

brokkoli

1 dæsj

smør

0.5 stk

løk

3 stk

sopp

2 stk

egg

1 dl

melk

1 dl

mel

1 klype

salt

1 klype

pepper

Slik gjør du det:

På forhånd deler du opp blomkålen i buketter og finhakker sjampinjong, løk og paprika. Du kan også piske sammen egg, melk, salt og pepper og ha over på en termos eller en flaske.
På tur:Stek brokkoli og løk i en panne med litt smør. Tilsett den finhakkede sjampinjongen og paprikaen. Stek i 3 minutter.
Fordel eggeblandingen over. Riv opp skinkeskivene og ha over litt revet ost. Stek eggeblandingen til eggeblandingen har stivnet og osten smeltet.