Pannekaker med spinatfyll og tomatsalsa
Med litt sammalt mel i røren, blir det ekstra sunne pannekaker. Fyllet er også sunt, spennende og godt!
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
3 porsjoner
4 stk
egg1.5 dl
hvete, sammalt og grov1.5 dl
hvetemel0.5 ts
salt5 dl
melkFyll
200 g
spinat, frisk300 g
cottage cheeseTilbehør
0.5 gl
tomatsalsa3 ss
pinjekjernerSlik gjør du det:
Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter. Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme. Forvell spinaten og rør den sammen med cottage cheese. Smak til med salt og pepper. Fyll pannekakene og server med tomatsalsa og ristede pinjekjerner.