Punsjboller

Punsjboller

Punsjboller er supre å lage hvis du har noen kakerester til overs!

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

  • 100 g

    kokesjokolade, mørk
  • 50 g

    smør
  • 1 stk

    eggeplomme
  • 2 ss

    likør
  • 100 g

    mandler
  • 150 g

    kakesmuler
  • Pynt

  • 50 g

    sjokoladestrøssel
  • Slik gjør du det:

    Smelt sjokolade og rør inn smør og eggeplommen. Tilsett likør.
    Ha i malte mandler og kakesmuler. Bland alt godt sammen.
    Form deigen til kuler og trill dem i sjokoladepynten.
    Sett punsjbollene kaldt.
    Oppskriften gir ca. 20 stk. Punsjebollene holder seg i ca. 2 uker.
    TIPS: Hvis du ønsker itt variasjon på punsjbollene, kan du trille noen av dem i kakao.