Pytonkake

Pytonkake

Oppskrift av: Camilla Tubertini
60 minutter
Kake

Slik gjør du det:

Hvem våger å sette tennene i denne giftgrønne. Livsfarlige, buktende og hypnotisk stirrende kaken som antakelig smaker?P-Y-T-O-N! 1. Bak to sukkerbrød (eller bruk to ferdigkjøpte). Del hvert sukkerbrød i to lag. Vår pytonkake gir 16 solide kakestykker. 2. Ha vaniljekremen i en bolle. Smelt smøret og la det blir avkjølt. Bland i melis og vaniljesukker. Hell smørblandingen forsiktig ned i vaniljekremen under omrøring. Farg kremen med grønn og gul konditorfarge slik at den ser skikkelig giftig ut. Sett kremen i kjøleskapet så lenge. 3. Farg kokosen. Det gjør du ved å ta på deg gummihansker, og dryppe konditorfarge på hanskene. Stryk fargen utover hanskene, og gni kokosen mellom fingrende til den er gjennomfarget. Du kan naturligvis bruke farget sukker, hakkede nøtter eller mandler, eller bare strøssel i stedet for kokos, dersom du foretrekker det. 4. Smør ca. halvparten av kremen på de to kakebunnene. Legg de øverste lagene oppå. Så du får to bløtkaker. Skjær tvers over den ene kaken (kl. 12 til 6), og deretter tvers over en gang til (kl. 9 til 3). Hver kvart skjæres i to, slik at det blir 8 stykker. Gjenta med den andre kaken. 5. Tenk ut hvordan slangen skal bukte seg. Ta en trekant, og dekk sidene med krem. Plasser den der nakken begynner. Sett av plass til hodet. Gjenta og legg i to og to biter sammen. Til du har to trekanter igjen. De blir hale og hode, og legges med spissen ut. 6. Lag ryggraden med en stripe farget kokos. Smelt kokesjokoladen, og fest øynene med den. Drypp resten av sjokoladen i et sikksakkmønster langs slangen. Klipp til en tunge av godtebåndet, og stikk det inn i munnen på slangen. Fsss! Oppskrift på sukkerbrød Oppskriften er hentet fra boken "Millas festkaker"