Quesadilla
Knallgod quesadilla med kylling og bacon!
Jeanette Lauritzen
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
5 stk
tomat i terninger1 stk
Liten rødløk5 skiver
jalapeño1 neve
koriander, fersk1 stk
lime, saften1 krm
salt4 stk
kyllingfilet1 pk
bacon200 g
ost, revet1 pk
hvetetortillaSlik gjør du det:
Start med å lage pico de gallo. Husk å smake deg frem hele tiden for best smak. Lime, jalapeño og salt kan det fort bli for mye eller lite av.
Pico de gallo
Kutt tomatene og rødløken i små biter og ha i en bolle. Ha i ønsket mengde av jalapeño – jeg synes det holder med fem skiver fra lake kuttet i små biter (det går fint an å bruke fersk eller chilli om du ønsker). Ha en neve korianderblader, litt salt og saft fra en lime. Smak om den er god, og sett den til side.
Kylling, bacon og ost.
Stek filétene hele, og kutt dem i små biter når de er stekt. Stek baconet i små biter og riv osten.
Steking
Finn frem tortillaene og legg fyllet på halve siden. Start med pico de gallo, så kylling, bacon og til slutt revet ost. Brett over lefsen.
Stek to og to i en stekepanne på middels varme. Litt vrient å snu dem, men øvelse gjør mester.
Server med salat, rømme, salsa og guacamole