Quesadilla

Quesadilla

Knallgod quesadilla med kylling og bacon!

Jeanette Lauritzen
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

1 stk

Liten rødløk

5 skiver

jalapeño

1 krm

salt

1 pk

bacon

Slik gjør du det:

Start med å lage pico de gallo. Husk å smake deg frem hele tiden for best smak. Lime, jalapeño og salt kan det fort bli for mye eller lite av.

Pico de gallo

Kutt tomatene og rødløken i små biter og ha i en bolle. Ha i ønsket mengde av jalapeño – jeg synes det holder med fem skiver fra lake kuttet i små biter (det går fint an å bruke fersk eller chilli om du ønsker). Ha en neve korianderblader, litt salt og saft fra en lime. Smak om den er god, og sett den til side.
Kylling, bacon og ost.
Stek filétene hele, og kutt dem i små biter når de er stekt. Stek baconet i små biter og riv osten.

Steking

Finn frem tortillaene og legg fyllet på halve siden. Start med pico de gallo, så kylling, bacon og til slutt revet ost. Brett over lefsen.
Stek to og to i en stekepanne på middels varme. Litt vrient å snu dem, men øvelse gjør mester.
Server med salat, rømme, salsa og guacamole