Reinsdyrhjerte og multer
Reinsdyrhjerte du ikke har smakt maken til.
Oppskrift av: Tareq Taylor
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Salat
1 stk
reinsdyr hjerte2 stk
store gulrøtter0.5 stk
kålrot0.5 stk
rødløk2 ss
rapsoljeDressing
0.5 stk
kålrot, renset og hakket1 dl
multer1 dl
eplecidereddik1 ss
honning0.5 stk
rødløk i biter3 ss
rapsolje1 ts
kvannSlik gjør du det:
Salat
Rens og stek reinsdyrhjertet til det er medium i rapsolje. Ha på salt sett til side noen minutter. Del hjertet i tynne skiver.
Bruk en mandolin og skjær gulrøtter, kålrot og løk svært tynt. Dressing
I en stekepanna, ha i kvann, løk, kålrot og olje. Stek til alt er mørt.
Ha i eddik, honning og multer.
I en bolle, bland sammen de tynnskårne grønnsakene og dressingen. Server dette til reinsdyrhjertet sammen med blåbær.