Remulade til fisk
Oppskrift av: Wenche Andersen
15 minutter
Saus, dressinger og marinaderIngredienser
4 porsjoner
1 stk
sjalottløk1 stk
stangselleri1 stk
liten gulrot1 dl
vann2 ss
hvitvinseddik175 g
majones3 ss
sennep2 stk
hakket sylteagurk3 ss
kapers2 stk
egg, hardkokt1 stk
liten vårløk0.5 ts
karriSlik gjør du det:
Oppskrift: Wenche Andersen, God Morgen Norge, TV 2 Rens og finhakk sjalottløk, stangselleri og gulrot. Kok opp vann og hvitvinseddik, legg i grønnsakene og la koke i ca 1 min. Hell av væsken og avkjøl grønnsakene. Bland sammen majones, Dijonsennep, hakkede sylteagurk, hakkede kapers, hakket vårløk og persille. Vend sammen og smak til med karri, sitron, salt, pepper og sukker.