Rullekake med vaniljekesam og eksotiske frukter
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
KakeIngredienser
4 stk
egg100 g
sukker120 g
hvetemel0.25 ts
bakepulverFyll
1.5 dl
vaniljekesam3 stk
pasjonsfrukt, fyllet fra3 stk
mangoSlik gjør du det:
Visp egg og sukker til eggedosis. Rør inn hvetemel og bakepulver. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30x40 cm. Stek på midterste rille i varm stekeovn 200 ºC i 8-10 min, til den så vidt har stivnet. Hvelv den stekte kaken over på et sukkerstrødd bakepapir, et kaldt stekebrett over, slik at kaken blir avkjølt, pass på at den holder seg myk. Bland sammen vaniljeyoghurt og fyllet fra pasjonsfrukt (bruk en teskje til å skrape det ut). Rens og del 1 mango i små terninger og vend inn i kremen. Rens og del de to andre mangoene i litt større biter / båter og server ved siden av kaken ev med litt ekstra vaniljekesam. Fordel fyllet på den lett avkjølte kaken (ikke smør fyll helt ut på den siden som vender fra deg). Rull kaken fast sammen fra langsiden som vender mot deg, pakk den inn i bakepapiret og la den avkjøles helt før den skjæres i skiver, server med mango og vaniljekesam.