Rullekake med vaniljekrem og firkløver
Rull en sjokoladekake! Denne rullekaken smaker himmelsk godt av sjokolade, vaniljekrem og hasselnøtter.
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
3 stk
egg1.5 dl
sukker2 dl
hvetemel2 ss
kakao1 ts
bakepulverFyll
5 dl
vaniljekremPynt
3 dl
kremfløte1 dl
firkløver, grovhakketSlik gjør du det:
Visp eggedosis av egg og sukker. Bland forsiktig inn mel blandet med kakao og bakepulver.
Hell røren i en langpanne, ca 30x35 cm, som er kledd med bakepapir.
Stek kaken midt i ovnen ved 250 grader i 5 minutter. Hvelv kaken på et fuktet kjøkkenhåndkle eller matpapir strødd med sukker. La langpannen ligger over kaken mens den avkjøles.
Fordel vaniljekremen på kakebunnen og rull sammen fra langsiden. La skjøten på kaken ligge ned.
Visp kremfløten stiv og bre den over rullekaken. Dryss over grovhakket firkløver.