Sjokoladekake med mild sjokoladesmak
Sjokoladekake i stor langpanne som alle vil like!
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
6 stk
egg600 g
sukker600 g
hvetemel2 ss
bakepulver2 ss
vaniljesukker4 ss
bakekakao4 dl
melk450 g
smørSjokoladekrem
500 g
melis3 ss
bakekakao5 ts
vaniljesukker0.5 dl
kaffe, sterk170 g
smørPynt
Slik gjør du det:
Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Sikt sammen hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Bland tørrblandingen vekselsvis med melk og smeltet smør i eggedosisen. Rør det hele forsiktig sammen, behold så mye som mulig av luften i eggedosisen.
Hell røren ien stor langpanne med bakepapir. La steke i ovnen på nederste rille ved 200 grader i 30-40 minutter.
Rør sammen smørkremen og bre den over den lunkne kaken. Dryss over kokos til slutt.