Sjokoladekake med mild sjokoladesmak

Sjokoladekake med mild sjokoladesmak

Sjokoladekake i stor langpanne som alle vil like!

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

6 stk

egg

600 g

sukker

600 g

hvetemel

4 dl

melk

450 g

smør

Sjokoladekrem

500 g

melis

170 g

smør

Pynt

Slik gjør du det:

Pisk sammen egg og sukker til eggedosis. Sikt sammen hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Bland tørrblandingen vekselsvis med melk og smeltet smør i eggedosisen. Rør det hele forsiktig sammen, behold så mye som mulig av luften i eggedosisen.
Hell røren ien stor langpanne med bakepapir. La steke i ovnen på nederste rille ved 200 grader i 30-40 minutter.
Rør sammen smørkremen og bre den over den lunkne kaken. Dryss over kokos til slutt.