Sjokoladekjeks med nøtter
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
BakverkIngredienser
1 porsjon
250 g
smør, mykt180 g
sukker180 g
sukker, brunt2 stk
egg300 g
hvetemel1 ts
hjortetakksalt1 ts
vaniljesukker200 g
sjokolade, mørk120 g
hasselnøtterSlik gjør du det:
Oppskrift: Wenche Andersen, God Morgen Norge, TV 2 1 porsjon = ca 50 stk Visp sammen smør og sukker, tilsett egg, mel, hjortetakk og vaniljesukker og rør godt om. Grovhakk sjokolade og hasselnøtter og tilsett i røren. Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt stekebrett. Stek i varm ovn 180 ºC i 10-12 min. La kakene stå på stekebrettet et par min før de legges på rist og avkjøles. Oppbevar i kakebokser.