Sjokoladepops med tutti frutti strø
Herlige cake pops som smelter på tungen
Kristiane Suzanne Vilslund
240 minutter
KakeIngredienser
4 porsjoner
Kakerester fra muffins/formkake
1 stk
vaniljekrem1 pk
Pinner eller sugerør200 g
Mør1 bokser
Ønsket strøsselSlik gjør du det:
Smuldre kakerestene i en bolle. Her kan du eventuelt bruke en pose posekake og smuldre opp det ferdige resultatet.
Tilsett vaniljekrem. Deigen skal være fast, så ikke tilsett for mye. Prøv deg med en og en spiseskje.
Trill kuler. Størrelsen velger du selv.
Putt i fryseren i 30 minutter
Smelt litt av sjokoladen i vannbad og dypp enden av pinnen i sjokoladen. Press forsiktig ned i en av kulene.
Sett tilbake i frysereni to timer.
Varm opp resten av sjokoladen og dypp hele ned i sjokolade
Dypp derretter i ditt favorittstrø. Her er det viktig at du er rask. Sjokoladen stivner så og si med en gang på den fryste cake popsen.
Server