Sjokoladerullekake med sitronkrem og friske bær
Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
KakeIngredienser
4 porsjoner
4 stk
egg135 g
sukker4 ss
kakao80 g
hvetemel1 ss
potetmel1 ts
bakepulverSitronkrem
100 g
smør, mykt100 g
melis1 stk
eggeplomme0.5 stk
sitron, revet skallTil servering
Slik gjør du det:
Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt i det tørre og bland lett om med en slikkepott. Dekk et stekebrett med bakepapir og bre ut deigen i et rektangel ca 30x40 cm. Stek på midterste rille i varm stekeovn 200 ºC i 8-10 min, til den så vidt har stivnet. Hvelv den stekte kaken over på et sukkerstrødd bakepapir, legg et kaldt stekebrett over, slik at kaken blir avkjølt, pass på at den holder seg myk. Rør sammen mykt smør, melis, eggeplomme, revet skall og saft av sitron. Bre over den avkjølte kaken og rull sammen. Server med friske bær.