Sjokoladespån

Sjokoladespån

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Bakverk

Slik gjør du det:

- Havreflarn med sjokolade Kakene er uten egg. For de som ikke tåler melk: Erstatt kokesjokoladen med sjokolade uten melk (helsekostforretninger) og kaffefløte erstattes med vann. Kakene kan bakes med glutenfritt mel og glutenfri havregryn, pass på at sjokoladen ikke inneholder mel. 1 porsjon = 50-60 stk Bland alt sammen til en jevn røre. Sett på bakepapirkledt stekebrett med hjelp av to teskjeer. Kakene flyter ut understeking, ha god avstand mellom dem. Stek på midterste rille i varm stekeovn 175 ºC i ca 8 min. Avkjøl kakene litt før de fjernes fra stekebrettet og legges på rist. Avkjøl helt og oppbevar i tett kakeboks. Oppskrift innsendt av Yngvild i Nord Norge.