Sommerlig kremkake

Sommerlig kremkake

En sommerlig kremkake med friske bær smaker lett og friskt på varme solskinnsdager.

Oppskrift av: Kristine Ilstad

Ingredienser

Sukkerbrød

5 stk

egg

150 g

sukker

150 g

hvetemel

Fyll og pynt

1 kurv

jordbær

400 g

blåbær

Slik gjør du det:

Pisk lys og tykk eggedosis av egg og sukker. Sikt i det tørre og bland forsiktig til en jevn deig.
Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 30-35 min.
Avkjøl sukkerbrødet helt i formen. Skjær forsiktig langs kanten på formen med en kniv, og ta kaken ut av formen. Fjern bakepapiret og del kaken i 3 bunner. Dynk bunnene eventuelt med litt melk.
Pisk kremfløten og vaniljesukker til luftig krem.
Fyll og pynt kaken med krem og friske bær.