Sommertallerken med eggerøre og spekeskinke
Dette er den perfekte sommermiddagen på late dager!
Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
8 stk
nypoteter1 pk
asparges150 g
spekeskinke10 stk
salatbladerEggerøre
8 stk
egg4 ss
vann0.5 ts
salt1 kvast
gressløk hakket30 g
smør, til stekingSlik gjør du det:
Vask potetene og kok dem møre i lettsaltet vann.
Fjern den nederste delen av aspargesstenglene før du koker dem i lettsaltet vann i 3-4 minutter.
Pisk lett sammen egg, vann, salt og hakket gressløk til eggerøra. Smelt smøret i en stekepanne og ha i eggblandingen. Bruk en sleiv til å røre i eggerøra. Akkurat når den er satt, heller du den over på et serveringsfat.
Dander potet, asparges, salat og spekeskinke rundt før du serverer.