Tiramisu

Tiramisu

Nydelig og klassisk, italiensk dessert!

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

6 porsjoner

3 ss

sukker

250 g

mascarponeost

3 stk

Eggehviter

20 stk

fingerkjeks

3 dl

kald espressokaffe

2 ss

konjakk

4 ss

kakao

Slik gjør du det:

Bland eggeplommer med sukker og pisk luftig. Tilsett mascarponeost og rør blandingen glatt.
Pisk eggehvitene stive og bland dem med ostekremen.
Dypp fingerkjeksene raskt i kaffen, blandet med konjakk (pass på så de ikke blir for bløte) og dekk en glassform med et lag fingerkjeks.
Bre over halvparten av kremen og dryss over kakao med en sikt.
Dypp resten av fingerkjeksene, en om gangen, i kaffen og legg over kremen. Legg et nytt lag med krem og dryss kakao på toppen.
Sett kjølig minst en time før servering.
TIPS: Konjakk kan selvsagt droppes.