Andeconfit med varm linsesalat -
Foto: Panopticon

Andeconfit med varm linsesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Andelårene legges ned med grov-salt. La ligge 2-3 timer, skyll godt og tørk. Legg lårene i en kjele, ha på vann, halvparten av hvitløken, rosmarin og nellik og la småkoke slik at andefettet smelter og lårene kokes i sitt eget fett til de er helt møre.

Det pleier å ta 1-2 timer. Linsene kokes i vann med resten av hvitløken, sjalottløk og gulrot i skiver til de er møre ca. 20 minutter. Smak linsene til med salt og pepper samt litt av fettet fra andelårene. Vend inn spinaten og legg i de kokte andelårene.

Oppskrift hentet fra kokeboken "Mat og Drikke" av Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.