Avokado- og tofukompott med stekte reker -

Avokado- og tofukompott med stekte reker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Avokadoen og tofuen skjæres i små terninger og vendes sammen med majones og yuzu- eller limesaft. Smak til med salt, pepper og wasabi. Rens rekene - ta vare på skallet. Rekevinaigrette: Rekeskallene sauteres i en gryte, sammen med litt gulrot, purre, selleri og løk. Tilsett fiskefond eller vann så det dekker. Sil av når det har kokt i ca. 10 min. Fonden reduseres til en kraftig saus og kjøles ned. Sausen blandes med riseddik og olivenolje til det blir en tykk masse. Smak til med salt og pepper. Rekene stekes i litt olje i en varm panne. Krydre med salt og pepper etter steking. Vend rekene deretter i litt temperert yuzodressing. Legg avokadokompotten som en "pute" på en flat tallerken. Legg rekene oppå. Fordel rekevinaigretten rundt. Pynt med tobikorogn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.