Avokadokrem med rogn og reker - Avocadokrem er fortsatt like godt, selv om det ikke er trendy.
Foto: Panopticon

Avokadokrem med rogn og reker

Avocadokrem er fortsatt like godt, selv om det ikke er trendy.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del avocado på langs og ta ut kjøttet med en skje, tilsett litt sitronsaft slik at fruktkjøttet ikke blir brunt. Tilsett creme fraiche og mos med en gaffel. Smak til med finhakket hvitløk, tabasco, worcestershiresauce, kajennepepper og ev ørlite sukker. Rør inn rognen. Del sopp i skiver og surr i litt smør i en stekepanne. Reker og finsnittet gressløk tilsettes i pannen rett før servering. Anrett avokadokrem på tallerken, fordel reker og sjampinjong over og legg litt rogn på toppen. Server med ristet brød. Avokadokremen kan også legges på små skiver med brød som en liten snacks eller forrett.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?