Butterdeigsboucheer med reker og guacamole -

Butterdeigsboucheer med reker og guacamole

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjevle den ene butterdeigplaten ut til dobbel størrelse. Stikk ut en sirkel på ca. 10 cm i diameter per porsjon. Stikk ut like mange sirkler av de andre to platene, som ikke skal kjevles ut. Stikk ut mindre sirkler i disse, slik at det står igjen en ring. Pensle de tette deigsirklene med egg, legg på en deigring og pensle den med egg. Stek boucheene midt i ovnen til de er gylne og godt hevet. Fjern sten og skall på avokadoene. Mos to halve avokadoer med en gaffel. Flå tomatene, skrap ut frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Bland dem med most avokado. Rør inn finhakket hvitløk, sjalottløk og chilipepper, som er renset for frø og skillevegger. Smak til med salt og limesaft. Finmos den siste halve avokadoen og rør inn limesaft så den ikke blir misfarget. Fordel guacamolen sammen med reker i de fire boucheene. Sprøyt på en topp av finmost avokado.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ceviche med scampi