Couscous med roulli og auberginerøre -
Foto: Håkon Messel

Couscous med roulli og auberginerøre

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Couscous:

2,5 dl couscous

2 fedd hvitløk

1 stk hakket løk

50 g spinat, frisk

50 g brekkbønner

50 g gulrot

50 g champignon

Roilli (afrikansk saus):

1 stk paprika, rød

2 fedd hvitløk

1 stk chili, rød

6 ss olivenolje

Auberginerøre:

1 stk aubergine

2 dl olivenolje

2 fedd hvitløk

Annonse

Slik gjør du det:

Lag couscous etter anvisning på pakken og avkjøl. Alle grønnsakene til couscousblandingen stekes i olje. Ha i couscousen og smak til med salt og pepper. (Du kan bruke alle typer grønnsaker, og man kan sette til både kjøtt, fisk eller skalldyr). Del paprikaen i to på langs, smør med litt olje og stek i ovn på 220 grader i 10 minutter eller til skinnet er svart. Avkjøl i vann, og dra deretter av skinnet. Kjør paprika, hviløk og chili i foodprosessor. Spe med oljen og smak til med salt og pepper. Stikk noen hull i aubergineskinnet og stek i ovn på 200 grader i 15 min. Avkjøl. Fjern skallet på auberginen og ha kjøttet, hvitløken og oljen i en foodprosessor. Kjør til en masse, smak til med salt og pepper. Server couscousblandingen på tallerken med sausene rundt. Spis gjerne blåskjell til. Pynt med kryddergrønt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Couscoussalat