Kebab med couscous og tzatsiki -

Kebab med couscous og tzatsiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alt godt sammen. Form til avlange boller og tre på et grillspyd/trepinne (la trepinnen ligge i vann 15-20 min først). Grill eller stek i olje på middels varm panne. Server med couscoussalat og tzatsiki. Couscoussalat: Tilbered couscous etter anvisning på pakken. Finhakk urter og hvitløk. Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland inn i couscous sammen med hakkede urter og hvitløk. Salaten kan gjerne stå og trekke smak 20-30 min før servering. Tzatsiki: Yoghurten vil få en tykkere konsistens hvis den «henges» opp i et kaffefilter i 15-20 min. Riv agurken opp på et råkostjern. Press ut litt av vannet. Finhakk hvitløk og bland inn i yoghurten sammen med slangeagurk og olivenolje. Smak til med salt, pepper, litt sukker og rikelig med finhakket mynte. Tips: Det kan blandes Snøfrisk naturell i yoghurten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?