Slik gjør du det:
Rens og mos avokadoen og press saft fra limen over for å hindre misfarging. Kok opp 1 dl fløte og 1 dl melk og bland i bløtlagt gelatin.
Bland fløteblandingen sammen med avokadoen med en stavmikser og smak til med salt, pepper, limesaft og resten av melken.
Press det hele gjennom en sil. Hell miksen over i ønsket form og sett til kjøling.
Rull krabbefiletene i plastfolie. Kok opp en kjele med vann, sett den til side til temperaturen er under 60 grader, legg rullene i vannet. Pakk filetene ut av plasten og stek de raskt i panne.
Ha over salt og pepper, så smør mot slutten av stekeprosessen.
Bak de tynne rugbrødskivene ca. 10 min. i ovn på 110 °C, legg en vinflaske over dem for å gi en buet form. Kutt mangoen i strimler. Mort sammen nøttene med litt salt og pepperkorn og en tynn skive hvitløk.
Oppskriften er hentet fra Restaurant Fjord.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.