Hopp til hovedinnhold
Krabbekaker med koriander og salt agurk

Krabbekaker med koriander og salt agurk

Oppskrift av: Paul Løwe

Slik gjør du det:

Bland agurk og salt i en bolle. La blandingen stå i 30 minutter og la den deretter renne av i et håndkle i et dørslag. Skyll den i kaldt vann. Bland agurkterningene med sukker og sitronsaft. Bland poteter, egg, maisenna, salt, pepper og vårløk. Del blandingen så det blir 3 per porsjon og form hver del til en rund, flat kake. Varm peanøttoljen i en panne. Stek kakene 4 minutter på hver side. Hold dem varme. Bland krabbekjøtt og koriander. Legg en varm potetkake på hver tallerken. Legg på litt av krabbeblandingen og legg en ny potetkake over. Avslutt med litt agurk. Drypp sesamolje over. Serveres med en gang.

Kanskje disse også frister?