Slik gjør du det:
Bland agurk og salt i en bolle. La blandingen stå i 30 minutter og la den deretter renne av i et håndkle i et dørslag. Skyll den i kaldt vann. Bland agurkterningene med sukker og sitronsaft. Bland poteter, egg, maisenna, salt, pepper og vårløk. Del blandingen så det blir 3 per porsjon og form hver del til en rund, flat kake. Varm peanøttoljen i en panne. Stek kakene 4 minutter på hver side. Hold dem varme. Bland krabbekjøtt og koriander. Legg en varm potetkake på hver tallerken. Legg på litt av krabbeblandingen og legg en ny potetkake over. Avslutt med litt agurk. Drypp sesamolje over. Serveres med en gang.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.