Kylling- og couscoussalat med urter - Her er en enkel kyllingsalat med couscous. Couscous går omtrent dobbelt så fort som pasta.
Foto: Kim Holthe

Kylling- og couscoussalat med urter

Her er en enkel kyllingsalat med couscous. Couscous går omtrent dobbelt så fort som pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tørk av kyllingfiletene og stek dem i smøret, ca 4-5 minutter på hver side. Krydre dem med salt og pepper. Sett dem til side til serveringen. Kok couscous etter anvisning på pakken. Rør inn smøret med en gaffel, slik at couscousen blir luftig. Del sherrytomatene i to og bland dem forsiktig inn i couscousen sammen med grovhakkete spinatblader, hakket mynte og koriander, finhakket hvitløk, sitronsaft- og revet skall og 2-3 ss olivenolje. Skjær kyllingfiletene i passe store biter og anrett alt på et stort fat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?