Kyllingspidd med spekeskinke servert med couscoussalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Kyllingspidd med spekeskinke servert med couscoussalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kyllingfiletene i to på langs, legg på 1 blad frisk salvie, surr spekeskinke rundt og træ på spidd. Stek/grill 5-6 min på hver side. Dryss på salt og pepper. NB Pass på salt, spekeskinken kan være salt. Kok opp vann til couscous og dryss grynene i det kokende vannet. La trekke i ca 5 min. Rør inn smør og la grynene trekke i 3-4 min. Rens og finhakk grønnsakene og bland inn i grynene. Smak til med salt, pepper, litt sukker og saft og skall av sitron. Server med en yoghurtsaus: Kjør matyoghurt, hvitløk, frisk basilikum i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?