Kyllingspidd med spekeskinke servert med couscoussalat

Kyllingspidd med spekeskinke servert med couscoussalat

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Del kyllingfiletene i to på langs, legg på 1 blad frisk salvie, surr spekeskinke rundt og træ på spidd. Stek/grill 5-6 min på hver side. Dryss på salt og pepper. NB Pass på salt, spekeskinken kan være salt. Kok opp vann til couscous og dryss grynene i det kokende vannet. La trekke i ca 5 min. Rør inn smør og la grynene trekke i 3-4 min. Rens og finhakk grønnsakene og bland inn i grynene. Smak til med salt, pepper, litt sukker og saft og skall av sitron. Server med en yoghurtsaus: Kjør matyoghurt, hvitløk, frisk basilikum i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.

Kanskje disse også frister?