Laksecouscous - I denne oppskriften kan du velge om du vil bruke couscous, bulgur eller villris.

Laksecouscous

I denne oppskriften kan du velge om du vil bruke couscous, bulgur eller villris.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg salatblader i bunnen av hver tallerken.

Kok couscous, bulgurgryn eller villris etter anvisning på pakken.

Skjær laksen i terninger og stek i smør på middels varme i ca. 3 minutter. Ha på salt og pepper.

Skjær avokado i skiver og appelsiner i fileter (skjær ut appelsinkjøttet som er mellom de hvite veggene).

Bland alt og topp med limedressing.

Limedressingen lager du ved å piske lett sammen crème fraîche, revet skall av lime og litt salt og sukker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.