Lakseterrine med avokadomousse -

Lakseterrine med avokadomousse

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 1 time. Skjær en lang strimmel, ca. 1/6, av laksefileten. Mal resten fint. Sett hel og malt laks i kjøleskapet. Kok opp vann og smør, rør inn melet, avkjøl massen litt og rør inn egget. Avkjøl massen helt og rør den sammen med den malte laksen. Spe med kjøleskapskald fløte og smak til med salt og pepper. Skyll spinaten og riv bort de grove stilkene. Legg bladene på et håndkle så de tørker godt. Fyll halparten av farsen i godt smurt form, legg på halvparten av spinatbladene med den hele laksen over. Dryss en anelse salt på laksen og dekk med spinatblad. Fyll resten av farsen i formen. Dunk den godt mot benken slik at det ikke blir luftblærer i den ferdige terrinen. Stek terrinen til den er fast og gjennomstekt. Avkjøl den i formen med lett press på. Mos avokadokjøtt sammen med lettrømme og sitronsaft, smak til med salt, pepper og kajenne. Server lakseterrinen i skiver med en skje avokadomousse.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Laksepaté