Panert skinke med spinat og kikertsalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Panert skinke med spinat og kikertsalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Paner kjøttet ved først å vende kjøttstrimlene i sammenpisket egg og så i griljermel tilsatt revet parmesan, salt og pepper. Stek kjøttet i smør eller olje. Skjær paprika og stilkselleri i tynne biter, løk i tynne båter og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene myke i olje. Skyll og grovhakk spinat og tilsett i pannen med grønnsaker sammen med eddik og godt skylte kikerter. La alt bli varmt. Smak til med salt og pepper. Server med couscous eller ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Farsespyd