Rekecouscous i pitabrød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Rekecouscous i pitabrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok couscous eter anvisning på pakken. Lag så dressingen. Del paprika i terninger og surr i olje, tilsett finhakket hvitløk og la surre med 2-3 min. Tilsett erter og rett før servering godt avrente reker. Bland inn kokte couscous. Vend inn dressingen. Server med pitabrød. Tips: I stedet for oljedressing kan det lages en dressing på basis av rømme/yohurt smakt til med sitron, salt, pepper, sukker og finhakkede urter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Rekecouscous