Hopp til hovedinnhold
Salat med kreps og reker

Salat med kreps og reker

En deilig og mettende salat

Kristiane Suzanne Vilslund
20 minutter
Salat

Ingredienser

4 porsjoner

200 gl

krepsehaler og reker

3 stk

tomater

1 stk

avokado

1 stk

mango

Til dressing

1 stk

sitron

2 dl

rømme

4 ss

majones

3 stilk

vårløk

2 fedd

hvitløk

Slik gjør du det:

Kok opp ertene i lettsaltet vann og avkjøl under kaldt, rennende vann.
Skjær tomatene i båder, avokado i strimler, stangselleri i skiver og mango i biter.
Ha alt over i en pen salatbolle eller et stort fat

Dressing

Press saften av sitronen og bland dette med rømme og majones
finhakk sylteagurk, hvitløk, dill og vårløk
Rasp litt av skallet fra sitronen i blandingen og rør godt.
Server i en liten skål til salaten

Kanskje disse også frister?